Sambalknal

27-04-2020

Een pittig edoch fris bazeke, zoals we ze graag hebben nietwaar. Als antwoord op Lyn die vroeg 'wat te doen met mijne sambal?' Awel, onder andere dit feestelijk gebeuren:

  • Men neme een stuk brood, toost of stuk lekkers naar keuze waarop ge graag dingen stapelt. Kan dus ook (de buik van) je geliefde zijn - ik weet niet wat mensen allemaal uitvreten in tijden van corona. Def no judgement guys, be all the freaky you wanna be
  • Men smere de sambal op het stuk lekkers naar keuze (nvdr: als je geen sambal hebt dan kan je die prima vervangen door mosterd, mierikswortel of zelfs wasabi will doe the trick)
  • Men stapele daarop fijne stukjes appel (ik heb die heel fijn overlangs gesneden, schil enal, geen klachten)
  • Men snijde met eenzelfde fijngesnedenheid van de appels enkele komkommerschijfjes van de komkommer
  • Men toppe deze leutige stapel af met onverse makreel uit blik (of voor de veggies met verse lucht of vleesvervanger)
  • Men strooie een spilzuchtige berg verse kruiden over de stapel - in mijn frigo lagen verse munt, platte peterselie én zelfs een blaadje basilicum zag ik nog blinken in het plantje dat als bij wonder drie dagen na aankoop nog leeft.
  • Men wende zich tot de olijfolie, het groffe zeezout (laat u ma ne keer goeeee beledigen) en een dikke vette citroen die men leegknijpe als ware het de eerste pint die men in de publieke ruimte drinkt na deze hele kutzooi

Maar tot dan: men blijven trouw aan de regels en men volge @chezplouvier op de social!!!!!


-- Als jullie nog vragen hebben over producten die jullie kochten en geen flikker mee denken aan te kunnen vangen, call on me!! --

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin