Kom kommer zonder kwel

03-06-2020

Oftewel: een heerlijk simpel slaatje dat kan dienen als side bij uw volgende bbq-feest. Ma ook zonder bbq kunde hier een dik stuk vlees of vis op naast of onder knallen. Ik zie dees kommeke bijvoorbeeld keurig staan langs een zacht gegaard stukske zalm. Of ge kunt het ook gewoon op een toast pleuren of in een wrap rollen en zo hopsflops naar binnen werken. Ge kunt er eigenlijk echt veel mee, zoals met een gevoel voor menselijkheid, daar kunde ook echt zoooveeel mee, da's echt zalig! Past overal bij, is nooit saai en altijd in de mode. Try it, America.

Ingrediƫnten

  • Komkommer in schijven of slingers of julienne als ge zo iemand zijt
  • Rode wijnazijn (of ander azijntje, gewone blauwe hand kan, rijstazijn, witte wijn misschien zelfs voorzichtig wa balsamico of gewoon citroen als geen van allen hebt)
  • Honing (kleine duw op de fles en met de zachte zoetigheid een kruis over al uw vooroordelen trekken,  euh ik bedoel over uw slaatje: een fijn kruis over uw slaatje trekken)
  • Komijn (die hele zaadjes zijn hier lekker voor een beetje leuke crunch)
  • verse of gedroogde Munt
  • eventueel verse Koriander en/of platte peter
  • Oh en als ge dille hebt, lot mor kommeuuj!
  • Stukjes medjoul dadel erdoor hasselen (is in mijn taal: grof roeren met de handen)
  • En dan de kaas: ge kunt hier gewone fetakaas of verse geitenkaas gebruiken, maar wat ik deed was labneh eronder leggen. Dat klink speciaal maar is gewoon een soort van midden oosterse platte kaas (eigenlijk is het verse kaas gemaakt van uitgelekte yoghurt) en heeft meer smaak dan onze verse kaas want deze is al wat zoutig gemaakt en heerlijk lekker smeuig. Vind ge tegenwoordig trouwens in redelijk wa winkels. Menselijkheid echter, vindt ge gewoon in uw hart, is gratis en moet ge ni eens de deur voor uit. Echt een aanrader!
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin