Lovebird bordje

01-05-2020

Komkommer, do you take these peas to be your lawfully wedded partner? Deze twee vrienden kwamen elkaar tegen in dit bordje en hadden blijkbaar een of andere zieke coup de foudre. Dus dacht ik jullie daar dan maar deelgenoot van te maken, zoals het een goede blogkok betaamt, en uit te leggen hoe zo'n sprookje dan precies gaat:

La base

  • Erwtjes (uit de vriezer halen en laten weken in heet water tot ze zacht zijn vanbinnen - zoals in een goeie relatie: samen weken tot ge zacht zijt vanbinnen. Indien nodig water een of twee keer verversen als het snel moet gaan. Iets minder aangeraden bij relaties echter, doe chill)
  • Komkommer in schijven of slingers of driehoeken of cubussen hakken met zwaard of ander scherp attribuut
  • toosje of broodje op uwe stapel leggen en daar feta of ricotta of ander kaasje ter uwer beschikking op leggen en dan kunde beginnen met de uitnodigingen alvast te versturen

Op smaak brengen met

  • azijn (beste is blauwe hand azijn ma witte wijn, rode wijn het kan allemaal, ook citroen, rijstazijn, ...)
  • Olijfolie
  • Pezo
  • Honing!!
  • Ik had ook nog pijpajuin ter beschikking, blijkbaar ook een zeer graag geziene gast op dit event
  • En afwerken met (spoiler alert: dit is niks voor xenofoben) een klein dotje komijn dabai, alsof je van je eigen keukentafel (of het zuidspaanse terrasje waar dit liefdesverhaal ook perfect zou passen) prompt met de wind meegevoerd wordt, de straat van gibraltar oversteekt en POEF in Marokko landt met die luie reet van je hmmmmmmm ik zou het wel weten! Tis te zeggen: ik wist het wel, gij weet, komijn heb ik hierbij geëet POEF 🏜
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin