Frissig vissig tripke

26-05-2020

Simpel alsem groot is. En toch: deze kleine kanjer pretendeert niet veel maar kàn wel veel, vooral van balans en van smaken kan die wat. Wat die dan weer iets minder kan is afwassen en rondat, dat doetie écht. Niet. Goed. 

Wel goed dus, doetie in de hoofdrol schitteren op dit broodje met:

  • Makreel (binnenkopperrrrr) uit blikske
  • Feta
  • Munt
  • Pijpajuin
  • Balsamico azijn
  • olijfolie
  • Pezo
  • Nigella zaad
  • Sesamzaad (kan nooit kwaad tenzij op pakweg een rauwe aardappel ofzo maar ja een aardappel moet ge ook ni rauw eten en daar kan die sesam niks aan doen data dan ni te eten is natuurlijk - ge moet wel ook wat verantwoordelijkheid pakken soms en ni altijd de schuld opt zaadje willen steken da's ni cool man)
  • En beetje sesamolie kan hier ook wel een druppeltje verdragen.

SERVEERTIP

Leuk broodje voor een zomers lunchke, maar ook héél leuk om als hapje bij een aperitiefje te geven (of nemen natuurlijk). Het is fris en heeft veel smaak, een goei beet en toch niet te zwaar. Mocht ge zo is iets anders willen doen in uwen apert-bubbel: AANRADEUUR!!

EN VOLG @CHEZPLOUVIER DAN IST PAS ECHT FEEST!!

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin