Een koek in je pan

08-04-2020

Wat eigenlijk hetzelfde is als een pannekoek, maar dan zo gezegd zodat je terug beséft wat er eigenlijk in dat woord zit: een KOEK IN JE PAN! Dat vind ik dan weer leuk, beetje taal beetje humor beetje koken beetje eten. 

Soit, deze koek in je pan, kan dus ook in de oven maar dan heb je geduld én een oven nodig. Twee zaken die niet iedereen zijn gegeven. Dus democratisch als we zijn leggen we het prakje gewoon lekker in de pan! OMG: een panprakje!

Ingrediënten

  • havermout (voor deze best de fijngesneden)
  • Kokosroom (die dikke vette room die van boven int pakske ligt te chillen)
  • Geprakte rijpe banaan
  • Snuf zout want ja, zout
  • Citroensap, altijd citroensap

Smaakmakers

  • kaneel
  • kardemom
  • zoetmaker naar keuze: dadel, honing, agave, ahorn, ... (ik doe het zonder zoetmaker want de banaan is al zoet en die kokosroom is pretty heavy as well duuuus)
  • basically alles wage lekker vindt en zoet is! 

Stappenplan

  • Prakske bakken in een tefalpan, hoeft geen vetstof meer bij want this juicy lady heeft genoeg voor twee (uw prakske moet zowa stevig en sticky zijn)
  • Leg er nog wat yoghurt (of platte kaas of skyrr of ...) op voor wat frisheid
  • Aftoppen met fruit vant huis 🏡
  • En als ge munt in uw tuin hebt staan: don't be shy das een zalig toetske voor dees toetje (of ontbijtje, alles kan!)
  • VOLG @CHEZPLOUVIER op insta en facebook enzo!!
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin